به گزارش مشرق، کيهان نوشت: سايت جرس ارگان حلقه لندن ضمن تحليلي تاکيد کرده است: دستان همراهان جنبش خالي است و بايد توليد محتوا کرد]![ جنبش فراگير نشد و بايد راهبردهايي که از سوي سراني چون ميرحسين موسوي تعيين شده، با بياني شيواتر و عاميانه تر تشريح گردد تا بيشتر افراد متوجه آن بشوند.
ارگان مهاجراني و کديور آنگاه به عنوان راهبرد به موسوي و ديگر عناصر فتنه اين گونه ديکته کرد که: يکي از راهبردها، انتخابات مجلس در سال آينده است مثلا انتخابات را بايد تحريم کرد يا شرايطي تعيين نمود. به عنوان مثال مي توان با صدور بيانيه 19 توسط مهندس موسوي شرايط حضور در انتخابات را تعيين کرد که همان اصلاح موثر قانون انتخابات است. اين نکته هم در آن بيانيه اشاره شود که در صورت عدم اصلاح قانون انتخابات، اصلاح طلبان و جنبش سبز به صورت همه جانبه انتخابات را تحريم مي کنند.
تحليل اخير جرس ضمن اينکه به وضوح، ديکته کردن برخي خواست ها از خارج به فتنه گران را نشان مي دهد، در عين حال از سردرگمي و آشفتگي جريان فتنه نيز حکايت مي کند.
تعيين شرط براي حضور در انتخابات مجلس هم در حالي است که جريان فتنه و افراطيون مدعي اصلاح طلبي اساساً با به هم ريختن ميز انتخابات و مقابله با راي مردم به جنگ با جمهوريت برخاستند و طبق قانون مجرمان و متخلفان شايسته مجازات محسوب مي شوند.
شايان ذکر است برخي از مشاوران و اعضاي ستادهاي موسوي و کروبي هم اکنون در لندن به سر مي برند و با سازمان جاسوسي خارجي انگليس (ام آي 6) و بازوي رسانه اي آن (شبکه بي بي سي) همکاري کاملي دارند. شبکه بي بي سي يکي از کليدزنندگان پروژه تقلب به عنوان اسم رمز آشوب بود. برخي ستادهاي ظاهراً انتخاباتي مدعيان اصلاحات، در جريان انتخابات و حوادث پس از آن عملاً به ايستگاههاي ايراني بي بي سي و سازمان ام آي 6 تبديل شده بود که در ارتباط با سفارت انگليس فعاليت مي کردند.
اتاق فکر فتنه سبز در لندن دست فتنه گران را «خالي» توصيف کرد و خواستار تدوين راهبرد براي اين جريان از هم پاشيده شد.